top of page

„Târg de plante, oameni și povești vindecătoare” - Jimbolia,11 septembrie 2021

Exploratorii juniori din laboratorul „Edulab de vară Jimbolia – plante, oameni și povești vindecătoare” vă invită la târg, sâmbătă, 11 septembrie 2021, între orele 9.30 și 12.00, în piațeta din centrul Jimboliei.


Veți avea ocazia să aflați ce au făcut copiii în activitățile de vară, să cumpărați produse din plante medicinale și aromatice realizate de mânuțele lor harnice, susținând, astfel, o cauză socială; mai mult, veți asculta povești despre plante și natură, povești locale despre oameni vindecători și veți cunoaște copiii și voluntarii implicați în activități.


Vă vom aștepta în târg cu următoarele zone tematice și activități: 

  • Zona de vânzare – 9.30-12.00 – unde veți putea achiziționa produsele realizate de copii, prețul reprezentând o donație pentru susținerea unei cauze sociale; 

  • Zona de povești – unde se vor citi povești pentru copii, începând de la următoarele ore – 9.30, 10.30 și 11.30; 

  • Zona de istorii locale – amenajată lângă statuia Dr. Karl Diel, unde, de la orele 11.00, veți putea afla povestea fascinantă a doctorului Karl Diel, personalitate marcantă a Jimboliei; 

  • Zona de documentare - în care veți putea afla informații despre plantele medicinale și aromatice descoperite și cunoscute de copii în cadrul proiectului; 

  • Limostand – unde partenerii noștri de la Rotaract Club Jimbolia vă așteaptă cu limonadă cum numai ei știu să facă, încurajându-vă să susțineți, prin donații, proiectele lor sociale.

De v-am făcut curioși, de sunteți mândri că avem în Jimbolia așa copii curioși, harnici și implicați, haideți la târg să-i vedeți, să le apreciem munca și implicarea și să susținem cauze din comunitate!


#Edulabdevară Jimbolia - plante, oameni și povești vindecătoare este un proiect implementat de Colț de Banat în parteneriat cu Clubul Copiilor Jimbolia, Casa de Cultură a Orașului Jimbolia, Muzeul Presei „Sever Bocu”, Televiziunea Jimbolia, Blythswood Banat, Școala Gimnazială Jimbolia, Liceul Tehnologic Jimbolia, voluntari locali, cu sprijinul Fundatia Noi Orizonturi și al Vitas Romania .


Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor de protecție sanitară în vigoare. Pe durata desfășurării evenimentului, se vor înregistra secvențe foto și video și, astfel, se vor prelucra date personale reprezentând imagini foto/video ale participanților. Prin participarea la eveniment, vă dați acordul pentru materialele audio/foto ce urmează a fi utilizate în media și social-media de către organizatori și parteneri.

Târg de plante, oameni și povești vindecătoare - Jimbolia - septembrie 2021
Târg de plante, oameni și povești vindecătoare - Jimbolia - septembrie 2021

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page