top of page

Timpul ceaiului cu miere

Actualizată în: 11 iul. 2023


„Timpul ceaiului cu miere” este o expoziție realizată de Angelica Chici, artist născut la Jimbolia și renăscut pentru Jimbolia. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 28 septembrie - 12 octombrie la galeria URMA din Socolari și a constat în expunerea mai multor obiecte de artă ceramică.

Fragilitatea lucrărilor doamnei Chici nu stă în tipul materialului folosit, ci în sensibilitatea ce zace în sufletul dumneaei și care se transpune în obiectele pe care le realizează. „Timpul ceaiului cu miere” are, în mod paradoxal, un mesaj atemporal, ba chiar spațial. Nu este vorba, însă, de vreun spațiu inteligibil prin folosirea simțurilor, ci, mai degrabă, de un loc ce aparține de transcendent. Este, dacă vreți, un îndemn spre contemplație, spre exersare a dragostei - singurul „loc” în care până și suferința își vădește rostul.

Panaceul despre care vorbește expoziția doamnei Chici poate fi găsit, prin urmare, în fiecare dintre noi. Iar biruința constă, în cazul oricărui ins, în strunirea propriului lut.

Timpul ceaiului cu miere - Angelica Chici

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page