• JimboBlog

JimboCariera - 1, 2, 3 spre 4


Dacă în luna octombrie, când a fost prima ediție JimboCariera, toată echipa vedea lucrurile ca fiind doar JimboCariera, iată că în 30 martie 2019 am avut parte de cea de a 3-a ediție a acestui proiect voluntar. Este un proiect voluntar deoarece toată echipa lucrează benevol, pentru că toate materialele de promovare (tricouri, pixuri, stickere) sunt toate din efortul nostru. Da, poți ajuta oameni și fără să-ți iasă profit (în bani)! În schimb, primești o satisfacție sufletească atunci când vezi că oamenii care vin chiar spun din proprie inițiativă că au învățat lucruri noi și utile.

JimboCariera își propune să ajute oamenii care participă la seminar, oferindu-le lecții, informații, sfaturi și experiențele altor oameni de succes. Până acum au fost „acoperite” mai multe domenii cum ar fi: antreprenoriatul, educația financiară, cariera, vocația, slujba.

Înainte de cel de-al treilea eveniment, echipa JimboCariera a primit și consimțământul conducerii Liceului Tehnologic Jimbolia, pentru a promova seminarul în rândul liceenilor, câștigând astfel notorietate.

Graficul participanților la cele trei ediții este unul crescător, la cea din urmă depășind deja numărul de 20 de participanți. Le mulțumim pe această cale tuturor celor prezenți și, evident, tuturor celor care au dat o mână de ajutor pentru ca acest seminar să aibă loc!

În prima ediție, Alexandru Jelescu, Cristian Marian și Ionatan Vinaga le-au vorbit participanților despre antreprenoriat, despre cum a ajuns fiecare dintre ei să aibă propria afacere, experiențele lor, dar și problemele apărute.

În cea de-a doua ediție, Zsolt Balint a ținut un seminar despre educația financiară cu „tips & tricks” legate de acest domeniu.

Iar în cea de-a treia ediție, Adrian Popa le-a vorbit participanților despre ceea ce înseamnă legătura și varianta cea mai bună dintre cele trei subiecte discutate: vocația, slujba, cariera. Tot în a treia ediție am avut și intervenția bine primită a artiștilor Călin Torsan și Alexandru Hegyesi, fiind o a doua sursă de inspirație pentru toți cei prezenți.

Finalul JimboCariera #3 a fost reprezentat de discuții libere între persoanele prezente, la o ceașcă de ceai. Țineți aproape! Curând vom da drumul la a IV-a ediție JimboCariera! Până atunci, continuați să fiți curioși, să învățați, să fiți buni și empatici.

Autor: Radu Oltean

Imagine: Robert Barath

#jimbocariera #jimbo #jimboblog #jimbolia #hatzfeld #zsombolya #radu #olteanRobert #Barath #RaduOltean #raduoltean #raduoltean #Radu

7 afișări0 comentarii