top of page

JimboCariera #2


JimboCariera este un proiect care are drept scop informarea oamenilor cu privire la diferite domenii, cum ar fi: cariera, antreprenoriatul, educația financiară, dezvoltarea personală ș.a.

Înaintea primului seminar cred că niciunul dintre inițiatorii JimboCariera nu se gândeau că va exista și o a doua ediție și, totuși, aceasta și-a făcut simțită prezența în 2 februarie, ora 17:00, găzduită de cei de la Blythswood Banat.

În prima ediție, trei tineri antreprenori și-au prezentat experiențele și lecțiile pe care le-au trăit pentru a ajunge să aibă propria afacere, dând astfel sfaturi tuturor celor prezenți. Cei trei, în a doua ediție, au intrat în partea organizatorică a evenimentului. Tema pe care a propus-o seminarul a fost educația financiară, astfel „scena” i-a aparținut lui Zsolt Balint care le-a descifrat participanților tainele acestui domeniu atât de vag, din păcate, pentru mulți dintre noi, dar care, din fericire, pentru cei prezenți a devenit mai clar după această ediție.

Sala a avut în jur de 14 scaune ocupate, lucru îmbucurător, raportându-ne la populația relativ mică a orașului nostru și la faptul că seminarul nu a ajuns, deocamdată, să fie cunoscut la scară mai mare.

La finalul acțiunii, participanții au avut posibilitatea de a-și exprima părerile despre JimboCariera printr-un formular de feedback anonim, acest lucru dând posibilitatea organizatorilor să îmbunătățească calitatea viitoarelor evenimente, observând și cerințele publicului.

Curând va urma și o a treia ediție. Țineți aproape! Radu Oltean

Imagine: Robert Barath

#Jimbolia #JimboCariera #JimboBlog #blog #hatzfeld #zsombolya #radu #oltean #zsolt #balint #Blythswood #Banat

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page